Nyt alkaa olla sellainen olo että pikkuhiljaa herää talviunilta ja huomaa ympärillään uusia ja yllättäviäkin asioita. Ulkona tosin sataa ja tuulee koko ajan, mutta eipä tuo varsinaisesti ole mielialaa pilannut viime päivinä. Eilen oli taas treenintäyteinen päivä; menin iltapäivällä Energylle tekemään rinta-yläselkä-käsi treenin. Nostin painoja jonkin verran ja kyllä oli viimeisten sarjojen viimeiset toistot sellaista pusertamista että meinasi otsasuoni pullahtaa ulos ja ähkintä kuului varmaan kauas. Tänään onkin sitten ollut rinnassa ja hartioissa sellanen olo että treeni on mennyt perille edes jotenkin :0) Salille otin eväät mukaan ja söin treenin päälle uunilohta, salaattia ja raejuustoa. Sitten kävin Mikon kyytiin ja ajettiin illaksi treenikselle.

Ensi viikollahan meillä olisi sitten se näytönpaikka, voi jumankekkis. Saman aikaan puhkun intoa ja toisaalta älytöntä jännitystä! Jännä tunne. La 27.4 soitellaan siis Teatteriravintolan Lasiterassilla täällä Joensuussa. Meillä on samana päivänä itse asiassa kaksi keikkaa; mennään päivällä ennen illan keikkaa esiintymään akustisesti Energy Kunto-Taipaleen avajaisten VIP-tilaisuuteen. Eli aika tohinalla aloitetaan sitten keikkailu! :0)

Eilen sain myös pientä kevätkivaa kotiinkin. Löysin erään kaverin kautta kirpparilta 20 eurolla keltaiset puiset pinnatuolit keittiöön. Tuolit on 70-luvulta ja alkuperäisessä, tosi hyvässä kunnossa. Vähän jännitti että mitenhän tuo idea käytännössä toimii, mutta mielestäni ei yhtään huonommin. Pirtinpenkki oli nimittäin vähän hankala syödessä kun siihen ei voi nojata ja meinaan kellahtaa epähuomiossa jatkuvasti selälleni, joten jospa näiden tuolien ansiosta tulisi vaikka syötyä pöydänkin ääressä, eikä aina sohvalla! :0)

SDC13813-normal.jpgSDC13814-normal.jpg

Trimmausoperaatiokin saatiin tosiaan kunnialla päätökseen ja nyt kun kamera suostui taas yhteistyöhön sain possunassuista kuvankin napattua:

SDC13817-normal.jpg

Helmin maha on kyllä niin huippu karvattomana! Helmi tykkää ruuasta lähes yhtä paljon kuin emonsakin, joten kyllä on masussa roikkuvaa tavaraa. Täytyy joskus yrittää ottaa hänestä kuva kun hän istuu! :0) Tänään arvelin jos yrittäisin käydä salilla tekemässä vatsat ja jalat. Vaan saa nähdä saanko aikaiseksi vai jätänkö huomiseen, kun salikamppeet on kuivamassa enkä ehkä kehtaa mennä sinne niissä rikkinäisissä jumppahousuissa. 

Energistä päivää itse kullekin! Jos teillä on jotain postaustoiveita tai kysymyksiä niin kertokaa! :0) Vapautan kommentoinnin niin, ettei siihen tarvitse kertoa sähköpostiosoitettaan. Mutta kommenttien tarkistuksen pidän edelleen itselläni. Hellureiiiii!

Ja niin, muistakaa kisa! Ohjeet löytyy mm. TÄÄLTÄ