Päevee!

Pidin muutaman päivän taukoa kirjoittamisesta niin maistuu tämä näpyttely sitten entistä kivemmalta. Enkä sinällään ole mitään erikoisia touhunnut eikä pyhien aikaan mitään erikoisempaa ole tapahtunutkaan mistä kannattaisi raportoida. 

Perjantaina pidettiin tosiaan hauska ilta kavereiden kanssa. Skipattiin sitten se syöminen ja saunominen ja siirryttiin suoraan asiaan. Ilta siinä vierähti rupatellen ja myöhemmällä lähdettiin Gloriaan vähän tanssimaan. Muutamat drinksut siinä tuli illan mittaan maisteltua, mutta eipä niin paljoa että seuraava päivä olisi mennyt ihan pilalle. Köllöttelyksihän se lauantai meni, mutta ihan hyvässä voinnissa silti. Tässä kuva minusta ja Terhistä tanssimassa:

baarissa-normal.jpg

Yllättäen "pyhien kunniaksi" tuli syötyä myös kaikkea hyvää, pääsiäismunia mimulle ei tosin kukko tuonut :( Tuli mieleen lapsuuden pääsiäismuistoja ajalta kun vielä uskoin kovasti pääsiäiskukkoon. Meillä oli siis tapana laittaa sängyn alle pipo, jonne kukko kävi munimassa suklaamunia. En muista minkä ikäinen olin (epäilisin että noin 15-v.), mutta kerran yritin saada kukolta pääsiäismunia jo etukäteen. Laitoin pipoon lapun, johon kirjoitin jotain sen suuntaista kuin: "Rakas pääsiäiskukko, jos on mahdollista saada muutama suklaamuna etukäteen niin voit laittaa ne tähän pipoon." Oli  muuten suuri pettymys kun ei niitä munia sitten ilmestynyt etukäteen :0)

Pyhät olen vietellyt ihan rauhallisesti kotona enkä ole lauantain jälkeen käynyt missään muualla kuin lenkillä. Eilen käytiin koirien kanssa 1 h 30 min kävelemässä, ihan mahtavaa kun jalkakäytävät alkaa olla jo sulat! Tosin kevään tullen huomaa sen varjopuolen koirien kanssa lenkkeilessä, kun kotona on sitten kaksi yltä päältä ravassa olevaa turjaketta. Suihku tulee taas seuraavien viikkojen myötä koirille hyvinkin tutuksi. Odotan myös että ilmat nyt lopullisesti lämpiäisi niin saisi koirat trimmattua kesäkuntoon. Tässä kuva meistä lenkillä eilen:

lenkill%C3%A4-normal.jpg

Lenkillä sai ihan mukavasti nesteet liikkeelle ja tänään kävinkin sitten hiihtämässä 70 minuuttia. Kyllä teki hyvää! Tuntuu että olen kaikesta suolaisesta naposteltavasta ja perjantain viinistä vieläkin ihan turvoksissa. Tälläisen olon jälkeen sitä muistaa minkä takia elämäntapamuutoksen on tehnyt ja jättänyt ainakin tuon alkoholin vähemmälle. Kamalaa myrkkyä! Nyt voikin viikonlopun sikailujen jäljiltä ottaa aika tiukat pari viikkoa, jos sen painon saisi lopultakin laskusuuntaan?! Punnituksen otan kyllä seuraavan kerran vasta ensi viikolla, en tosiaan uskalla tämän viikonlopun takia mennä vaakalle jo tulevana perjantaina.. Tässä kuva minusta hiihtämässä tänään:

hiiht%C3%A4m%C3%A4ss%C3%A4-normal.jpg

Kuten huomaatte niin kamera ei ole pysynyt viikonlopun aikana oikein kädessä. Siispä ajattelin piirtää kuvat Paintilla! :0) Kyllä, minulla on taas kerran liikaa aikaa.. Ja kun en pääsiäiskorttejakaan lähettänyt niin piirsin senkin, tosin johan tuo pääsiäinen alkaa olla taputeltu. Mutta siitä huolimatta:

pkortti-normal.jpg

Pitäsköhän minun jättää nuo lauluhommat kokonaan ja alkaa taiteilijaksi? ;0) vaan nyt alan syömään ja varmaankin tuijottamaan telkkua. Aika hyviä leffoja on onneksi tullut viikonlopun aikana, jospa sieltä tulisi vielä tänäänkin jotain katsomisen arvoista. 

Ja muistakaahan se arvonta!! :0)

Hellureeeeeei!!