Tuulista sunnuntaita! Lähdin aamulla puoli yhdeksän jälkeen sauvakävelemään itsekseni ja näinkin iloisilla mielin lähdin ovesta ulos:

IMG_76962-normal.jpg

Terve vaan. Takaisin tulin naama nurinpäin.

Voi jukolauta mikä myräkkä pihalla oli! Tuuli aivan tajuttoman kovasti. Tuulen puhuri puhalsi takaapäin alamäkeen mentäessä niin kovasti että meinasin lentää nenälleni ihan valehtelematta. Aikamoinen keli. Mutta tunnin joka tapauksessa sauvojen kanssa viiletin (välillä piti mennä peruuttamalla) ja olin kyllä niin onnellinen kun pääsin kotiovelle takaisin. Hyrr ja yök tuota keliä, loppupäiväksi on iskenyt mukava palellus.

Aamulla sitten suihkun jälkeen ajattelin, että varmaan tästä kuntoprojektista kannattaisi ottaa sellaiset "ennen"-kuvat, joista voisi sitten seurata mahdollista kehitystä. Tokihan tätä on nyt takana jo viisi viikkoa, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan. Olen tässä nyt sitten päivän arponut, että ilkeänkö laittaa kuvia tänne näkyville, kun toisaalta tuntuu hassulta, että kirjoitan aiheesta mutta en sitten näytä mitään konkreettista todistetta siitä, että tapahtuuko kropassa mitään vai ei. Mutta koska olen niin kovin häveliäs ihminen, laitan teille vain kuvan suurensuuresta hauiksestani! :-D

IMG_77182-normal.jpg

Oli muuten suht haastavaa yrittää ottaa itsestään kuvia. Hieman hankalaa oli yrittää jännittää "lihaksia" kun suurin keskittyminen meni siihen että sain kameran pysymään käsissä ja jopa osoittamaan edes pikkuisen kohti kuvattavaa kohtaa. Katsotaanhan lisää kuvajuttuja noin kuukauden päästä kun kaksi kolmannesta dieetistä on ohi. Mutta joka tapauksessa seurataan nyt sitten ainakin hauiksen kehitystä näin julkisesti. Muita kehonosia sitten ehkä sitten hieman myöhemmin.

Viikon liikunnat meni kokonaisuudessaan ihan hyvin. Kävin neljä kertaa salilla, kolme kertaa kävelylenkillä (yksi aamuaerobinen) sekä tänään aamuaerobisella sauvakävelemässä. Tällä hetkellä liedellä kiehuu, yllätys yllätys, kaalikeittoa. Jokohan ensi viikon jälkeen tulee kaalikeitto korvista ulos. Syömiset on mennyt tällä viikolla ihan hyvin, pientä lipsuntaa viikonloppuna oli kun söin viime viikonlopulta jääneet kaksi mansikkapusua ja jätskipalan. Ja pienen purkin Pringlesejä. Ajatelkaa muuten, sellaisessa 40g Pringles-purkissa on yli 200 kaloria. Ja purkissa on ehkä 20 kappaletta sipsejä. Ihan järkyttävää. Mutta niin herkullista! Varsinkin jos olisi ollut ranskankermaan tehtyä valkosipulidippiä kylkeen. Mutta ensi lauantaina on sitten vapaamman syömisen päivä, jipiijipiijipiii! Tosin olen kyllä fuskannut parina viikonloppuna siihen malliin että suurin rangaistus tästä olisi jättää ensi viikon syöntipäivä pois. Siinäpähän kärsisin fuskailuista.

Mutta jospa se siitä. Miten teidän keväiset kuntokuurit sujuu vai oletteko jo biitsikunnossa valmiiksi? :0)