Jee! Minun Kiinan lähetys oli saapunut postiin ja kävin sen aamupäivällä hakemassa. Tilasin parisen viikkoa sitten kolmenlaisia seinätarroja, joista kaksi oli nyt saapunut Suomeen. 

SDC13735-normal.jpg

Vähän kieltämättä jännitti, että mitähän paketista löytyy. Mutta ihan sieltä löytyi ehjät tarra-arkit, tosin keskeltä ikävästi taitetut. Tarrat joutuu siis sommittelemaan ja asentamaan itse, ne eivät tule "kokonaisina". Olen kerran aiemmin kokeillut vuosia sitten jotain seinätarroja, ja niiden asennus oli ihan täysi fiasko. Terhin kanssa suurinpiirtein itku silmässä ärräpäät raikuen yritettiin niitä asennella, mutta eihän siitä mitään tullut ja tarrat tippuivat seinältä saman tien. Saahan nähdä kauanko nämä kestävät seinällä.

SDC13738-normal.jpgSDC13739-normal.jpg

Ensimmäinen vaihe suoritettu ja unelmiensa jahtaaja alkaa hahmottua. Tarran nimi on siis "Dream chaser", kuvastaa minua ihan loistavasti :0) Tälläinen siitä sitten kokonaisuudessa tuli, kun sai kaikki puut, kukat ja perhoset seinälle. Ei yhtään hullumman näköinen! Tämä tarra oli aika paksua tarraa, eikä sellaista kontaktimuovimaista kuten toinen noista. Puiden päät jäi törröttämään irti seinästä (liimapinta ei pitänyt tarpeeksi), mutta onneksi kukka ja lehtiosiot pitävät ne paikallaan. SDC13741-normal.jpgSDC13743-normal.jpgSDC13744-normal.jpg

Tämän unelmiensa jahtaajan laitoin siis keittiöön. Toisen virittelin sitten makkariin. Kunhan kolmas saapuu (muistaakseni joku kirsikkapuu-aihe), laitan sen pianon päälle. 

SDC13745-normal.jpgSDC13749-normal.jpg

Mitäs tykkäätte? Yllätyin näiden asennuksen helppoudesta. Tarrat eivät takertuneet toisiinsa ja tässä lintuhäkki -aiheessa tuntuu liimapinta olevan kestävämpi kuin tuossa keittiön tarrassa. Toivottavasti nämä nyt eivät rysähdä heti ensi yönä alas, vaikka ei nämä kyllä hinnalla pilattuja olleet. Kaikki kolme tarraa maksoivat yhteensä vajaan 13 euroa. Tilauksesta ei mennyt edes tullimaksuja kun summa jäi alle 20 euron. Eli pikkurahalla ja pienellä vaivalla sai taas kivaa ilmettä kotiin! :0) Reilun tunnin verran meni yhteensä kun laitoin nämä molemmat seinälle, eli ei edes kauhean pitkään. Hauskaa myös oli ettei näistä tarvinnut yrittää tehdä täsmälleen ohjeiden kaltaisia, senkun lätki tarroja ja koristeita siihen mihin mieli teki. Luovuutta ja omaa näkemystäänkin sai siis käyttää. Ainut oli että keittiön tarrojen puiden rakennuksessa sai olla tarkkana, että oikeat oksat löysivät paikkansa, mutta ne oli kyllä merkattu niin että hankala oli erehtyä. Eli jos nämä nyt eivät ihan heti tipahda seinältä niin suosittelen lämpimästi!

Viikonloppuna ostin kirppariryhmän kautta parilla eurolla kaksi aivan ihanaa vanhaa teepurkkia. En tiedä vielä mitä näihin laittaisin, veikkaan että istutan näihin yrttejä. Kauniita nämä ovat ihan tälläisenäänkin, mutta aina parempi jos näitä voisi hyödyntääkin jotenkin. Auringonkukat ja Asteriat ovat muuten itäneet oikein hyvin! Olen iloinen. Chilit ja avokadot eivät vielä näytä itämisen merkkejä ja pahasti veikkaan että avokado-kokeilu päättyi tähän koska taisin istuttaa ne jo ainakin kolme-neljä viikkoa sitten? Viikonloppuna laitoin myös sitruunan siemeniä multiin. 

SDC13751-normal.jpg

Kohta olisi aika lähteä taas pelaamaan sulista ja siitä sitten illaksi treeneihin. Keikkajännitys alkaa jo nostaa päätään, ihan kamalaa kun siihen on kuitenkin vielä neljä viikkoa aikaa. On vähän samanlainen olo kun silloin pari vuotta sitten ennen ensimmäistä keikkaa. Suoranainen paniikki siis meinaa ajoittain pukata ja ajatuskin tärisyttää, en tiedä miksi! :O

Aurinkoa päivään! :0)