Sunnuntaita! Arvelin koota viikon liikunnat tännekin, kun olen niihin pitkästä aikaa ihan tyytyväinen. Aurinkoiset kelit ovat saaneet lenkkeilemään ihan urakalla :0)

Ma: Sali 50min + kävely 1h 30min 9.1km
Ti: Kävely 1h 55min 11.6km
Ke: - (Iiks ensimmäistä kertaa jäi sali välistä koko aikana. Mutta minun veli tuli morsmaikkunsa kanssa yökylään niin en sitten "kerennyt" salille)
To: Kävely 2h 12km
Pe: Sali 55min + kävely 30min 3km
La: -
Su: Hölkkälenkki 43min 5km

Kesää kohti ajattelin ruveta juoksemaan/hölkkäilemään taas enemmän, sen verran mukavalta tuntui hölkytellä pitkästä aikaa. Ärsyttää tuossa lenkkipolulla vain nuo isot ja pitkät ylämäet kun niihin tyssää kestävyys. Olisi tänäänkin tehnyt mieli juosta pitempään, mutta kun viimeisenä urakkana ennen kotia on hemmetin pitkä ja paikoin jyrkkäkin ylämäki niin siihenpä ne viimeiset voimat sitten meneekin. Ehkä vaihdan lenkkimaisemia vähän tasaisempaan niin jaksaisi pitempään. Mutta kohta on kesä ja pääsee rullaluistelemaan!! Ja pyöräilemään!! Kunhan vaan olisi ensin se pyörä.

Huomenna alkaakin sitten viimeiset kolme viikkoa kuuria. Siis KOLME VIIMEISTÄ! Ihan uskomatonta miten nopeasti aika on mennyt. Kohta sitä nitkutellaan kiikkustuolissa. Vaan eipä muuta tälle päivää. Liikunnallista viikon alkua itse kullekin! :0)