Herran pieksut miten pitkä aika on kulunut edellisestä postauksesta! Kiva kuitenkin kun aina vaan ja edelleen jaksatte käydä postauksia kurkkimassa. Sain nyt lopultakin itselleni läppärin kun nuo kaksi edellistä tosiaan hajosivat, eli nyt voin taas kirjoitella aina kun siltä tuntuu, jee! :) Mitä teille kuuluu?

Viimeiset viikot on olleet aikamoista härdelliä ja sen on kyllä huomannut olotilassakin. Kovasti väsyttää ja odotan kolmen viikon päästä alkavaa joululomaa ihan todella kovasti. Vaikka työstäni tykkäänkin niin loma on kuitenkin aina loma, varsinkin kun kesäloman jälkeen en ole töistä ollut pois kuin muutaman sairaspäivän tuossa taannoin. Eli kolme viikkoa lomaan jihhhuuuuu!!

Tällä hetkellä minulla on taas myös kuntoremontti päällä. Kuten kirjoittelin kesällä ja syksyllä, repsahdin Helmin kuoleman jälkeen syömään ihan mitä sattuu ja sain itselleni aiheutettua kauhean sokeririippuvuuden suklaata syömällä. Noh, alkusyksyllä sittenhän tein jälleen ryhtiliikkeen ja aloin syömään ja liikkumaan viime keväänä PT:n kanssa tehdyn ohjelman mukaisesti. Pari kiloa mukavasti tipahtikin, kunnes yhtenä päivänä törmäsin facebookin mainokseen Fitfarmin Jutan Superdieetistä. Pikainen tutustuminen ohjelman sisältöön ja ilmoittautumaan! Ja en ole hetkeäkään päätöstä katunut. Superdieetti alkoi tasan kolme viikko sitten, ja kuvitelkaa, siis tämä on itselleni iso juttu, en ole koko tuona kolmena viikkona syönyt mitään ylimääräistä enkä varsinkaan herkkuja!! Makean ja suolaisen himot on poissa ja kolmessa viikossa läskiä on lähtenyt kaksi kiloa ja senttejä ympäri vartaloa vaikka kuinka. Olen todella tyytyväinen!! :0) Eilen oli sitten tankkauspäivä, jossa buustattiin aineenvaihduntaa nopeilla hiilareilla, kuten vaalealla leivällä. Eilen söin pikkuisen suklaata ja sipsejä, mutta eipä tämä dieetti siihen kaadu, kun eilen oli kuitenkin ohjeen mukainen ja sallittu tankkauspäivä! Kolme viikkoa olisi vielä jäljellä, toivotaan että vielä pari kiloa saisi tiristettyä pois. Eli hyvillä mielin jatkan dieettiä ja jos jotakuta kiinnostaa, voin kertoa siitä enemmänkin?

IMG_7673.jpg

Toinen uusi juttu elämässä on sitten opintojen aloittaminen pari viikkoa sitten. Mukavaa on ollut sekin ja koulutehtäviä on ollut yllättävänkin kiva tehdä ja aprikoida. Valmistuminen olisi jopa jo puolen vuoden päästä, jos vain jaksan rutistaa kaikki opintokokonaisuudet töiden ohella vauhdikkaasti valmiiksi.

Pikkuisen täytyy näin ensimmäisen adventtisunnuntain kunniaksi fiilistellä hieman viimevuotisia joulukuvia:

IMG_6836.jpgIMG_6821.jpgIMG_6833.jpg

IMG_0035.jpgIMG_0030.jpgIMG_0054.jpgIMG_0066.jpgIMG_0072.jpg

Ensi viikonloppuna onkin jo itsenäisyyspäivä, ja olen yleensä joulukuun alussa laittanut joulukoristeet. Nyt tuntuu että laitan joulun kotiin kuitenkin vasta ensi perjantaina itsenäisyyspäivän kunniaksi. Ihana ihana joulu!!!! <3 Voin jo nyt kuvitella miten hyvältä jouluruuat ja herkuvat maistuvat kuuden viikon aika tiukan dieetin päälle, slurps! Ei sillä, kasvispainotteinen ruokavalio on kyllä tuntunut myöskin hyvältä, joskin ideat ruokiin meinaa välillä aina loppua kesken. Olenkin syönyt nyt aika paljon salaatteja ja keittoja.

Nyt täytyy lähteä etsimään yksi joulukoriste mikä pälkähti mieleeni enkä muista missä se on. Moido!