Hellurei,

Kiva viikonloppu taas takana, perjantain hyvät uutiset ovat pitäneet minut ihan hyvällä tuulella, mitä nyt jokseenkin jännittyneenä ja hiukan stressaantuneena. Eilen en tehnyt oikein mitään muuta kuin istuin kynä kädessä ja suunnittelin biisejä. Ja kävin kevään ekalla juoksulenkillä! Vitsit, jaksoinpas. Aika tarkkaan viisi kilometriä hölkyttelin ja aikaa meni tasan 40 minuuttia, eli kovin kovaa en popoista päästellyt. Vauhti oli kyllä ihan tarpeeksi kova, kun en tosiaan ole ainakaan puoleen vuoteen hölkännyt kertaakaan. Ensimmäinen kilometri oli aikamoista totuttelua, mutta sitten jotenkin kropan lämmettyä alkoi sujumaan ihan hyvin ja sykkeetkin pysyi suht matalalla. Viimeinen kilometri olikin sitten silkkaa kärsimystä ja sen tulin ihan sisulla loppuun. Loppumatkan spurttasin vielä niin kovaa kun jaloista pääsin, eli tänään on tiettyä herkkyyttä löytynyt reisi"lihaksista". Jälleen kerran hölkytellessä mietin näitä hurjapää kavereita, jotka aikoo juosta keväällä maratonin! Siis yli 40 kilometriä! Huhhuh, ihan luonnonvastaista hommaa ja hatunnosto kyllä heille. 

Tänään kävin muuten postista sen viimeisen seinätarran. Ei se ihan sellainen ollut kuin muistelin, mutta kiva siitä kuitenkin tuli. En laittanutkaan sitä pianon päälle, vaan olohuoneen lipaston päälle missä televisio on. Tuli ihan kiva, tykkään väreistä ja tyyliltään sopii hyvin tuohon vanhan lampun ja lipaston kylkeen kun tuo kuva on vähän tuollainen retromainen.

SDC13781-normal.jpg

Tänään on ollut jotenkin huono olo, en tiedä jännitänkö nyt niin paljon tulevaa viikkoa. Puoliltapäivin lähdin kirpparille ja sieltä oli tarkoitus mennä pelaamaan sulista, mutta olo ei antanut periksi. Kirpparilla sain käytyä mutta suliksen jätin välistä. Kirpulta löytyikin muutama paita, huppari ja keikkashortsit, jotka ovat kyllä sellaiset etten tiedä ilkeänkö niitä julkisesti käyttää (hopeanväriset). Mutta ne maksoivat vain euron niin eipä tuossa paljon hävinnyt. Käytiin suliksen sijaan Mikon kanssa laittelemassa kaupunkiin tulevan keikan julisteita.

juliste-normal.jpg

Kuitenkin joku ikävä ihminen käy piirtämässä mulle viikset tai jotain muuta noloa. Olis ihan minun tuuria. 

Kamala nälkä oli kuitenkin vaikka huono olo vatsassa velloikin niin käytiin Dollyssa syömässä salaatit. Ja vieläkin on vähän sellanen ällöttävä olo. Toivottavasti tämä nyt aamuun mennessä asettuu eikä tarvitse perua heti ensimmäistä treeniaikaa! Se nyt vasta noloa olisi. Pipsa oli muuten järjestänyt viime yönä itselleen taas viihdykettä. Tai vahvasti epäilen että se on Pipsa koska Helmi harvemmin tekee tuhotöitä. Aamulla kun nousin ja tulin olkkariin niin huomasin että yksi raejuustopurkillinen istutuksia oli lattialla ja taimista (ja mullasta!) oli hävinnyt puolet. Veikkaan että Pipsa on syönyt ne taimet multineen. Ainakin juomakupissa oli multaa.. Ihan hölmöjä otuksia :0) Ei onneksi ole näyttänyt mitenkään huonovointiselta, mutta täytyy seurata tilannetta. Koirat myös lauloi kanssani eilen. Whitney Houstonin I will always love you saa koirat laulamaan, harmi kun en saanut sitä videolle. Sain itsekseni makoisat naurut kun Helmi istua tökötti sohvalla ja Pipsa minun sylissä ja molemmat ojensivat kuonot kohti kuuta ja ulvoivat oikein sydäntäsärkevästi. Helmillä on kova ääni mutta Pipsa ulvoo kuin pieni pentu. Veikkaan kyllä että naapurit ei välttämättä olleet tästä musiikillisesta elämyksestä niin kovin innoissaan.

Nyt taidan tehdä pirtelön, viimeistellä yhden tekstin ja sitten menen lukemaan kirpparilta 50 sentillä löytynyttä Sinkkuelämää -kirjaa. Millainen lie? Sarja ainakin on loistava!

Muistakaahan muuten se kilpailujuttu, ohjeet siihen löytyy TÄSTÄ POSTAUKSESTA. Teidän höpönassujen yli 30 tykkäystä on nyt mennyt sinne niin sanotusti väärään paikkaan eli muistakaahan käydä tykkäämässä TÄÄLTÄ OIKEASTA OSOITTEESTA :0)

Pitäkäähän mulle peukkuja huomiselle, teen sitten heti huomenissa raporttia päivästä ja kuulumisista!