Kylläpä tarkenee! Vähän turhankin hyvin, kun Kaarinassa ei ole ilmastointia. Arvatkaapa muuten mitä tänään tapahtui? Kävimme työporukan kanssa sieniretkellä noin 15km päässä kaupungista ja törmäsimme karhuun!! Onneksi oltiin jo autossa, eikä enää tulossa kävellen sienipaikalta pois. Oli aika jännä fiilis, kun auton edestä juosta laukkaa karhu tanner tömisten. Sinne se pöpelikköön juoksenteli piiloon ja muutaman kerran taakseen katseli ja haisteli. Varsin jännittävää ja ärsyttää ettei yhdestäkään kuvasta jota puhelimella yritin napsia, näy mitään muuta kuin puskaa. En ole ennen nähnyt karhua luonnossa. Ja, voitteko kuvitella, Jarkko oli maanantaina yksin kalassa siellä samalla joella missä aina, ja hänen nenän edestä oli myöskin juossut karhu!! Mitähän karhumagneetteja meistä on tullut.

Kirjoittelu on taas jäänyt vähemmälle, kun on ollut kaikkea muuta touhua. Tämän viikon olen lenkkeillyt ahkerasti ja tänään startattiin äiskän kanssa pyöräilykausi. Ajelin töiden jälkeen äitin ja isin luokse käymään ja käytiin 20km pyörälenkki. Vastapainoksi tehtiin myös juustokakku :0) Oli hyvää ja pari palasta nappasin mukaan iltaherkuksikin. Muutaman kilon olen tässä onnistunut pt-jakson jälkeen turpoamaan takaisin, mutta tästä se taas käynnistyy kun ilmat suosii aerobiseen liikuntaan. Ostin tänään uudet lenkkarit sekä rullaluistimetkin (tai ei ne luistimet ole varsinaisesti uudet, vähän käytetyt kirpparin kautta mutta minulle kuitenkin uudet), joten nyt ei ole enää mitään tekosyitä olla liikkumatta! :0) Tekosyitä herkutella kyllä löytyy, erityisesti käytän tätä kuumuutta jäätelön syönnin syynä. Ja sipsejähän täytyy syödä että helteellä elimistön suolatasapaino pysyy balanssissa. Näin on.

Kuun lopussa on taas tulossa jännät paikat, kun mennään näillä näkymin studioon tekemään pari biisiä. Aika jänskää, koska toinen kappale on kokonaan ja toinen puoliksi minun tekemä! :0) Ihan mukavaa tehdä jotain musiikkiin liittyvää välillä (ja erityisesti omaa musiikkia), tilanne näyttää nimittäin siltä että kesän aikana emme tänä vuonna tee keikkoja laisinkaan. Katsotaan sitten syksyllä uudestaan. Toisaalta on kovin haikea olo ja ikävä keikoille, mutta toisaalta kaksi edellistä kesää on kulunut jännitys ja tuli hanurin alla keikkojen takia, joten tällä hetkellä tuntuu osin vapauttavaltakin ettei tarvitse jännittää mitään. Kolmen viikon päästä alkaa viiden viikon kesäloma ja on mukava kun saa oikeasti lomailla. Olen ajatellut lähteä joksikin aikaa siskon luokse Tampereelle ja pikkuisen ollaan Jarkon kanssa väläytelty ajatusta jostain pitemmästäkin reissusta Suomen rajojen ulkopuolelle. No sen näkee sitten, edellisestä reissusta onkin aikaa jo puolitoista vuotta, että sinällään lomakuume ja hinku ulkomaille on aivan valtava. Käytiin vuoden 2012 lopussa ystäväni kanssa Kroatiassa ja jotenkin kaipaan sinne takaisin. On nimittäin aivan uskomattoman kaunis maa. Myös Slovakia, Unkari ja Itävalta ovat sellaisia paikkoja, jotka ovat jääneet erityisesti mieleen. Aivan ihania paikkoja ja erityisesti Slovakia on luontonsa puolesta jotain ihan käsittämättömän upeaa.

Mutta nyt iltapalalle ja kohti hikistä yötä! Morot!