Vallan mahtava viikonloppu takana ja ihanalla fiiliksellä alkavaan viikkoon! Aurinkokin taas pilkistää taivaalta ja leskenlehdet kukkii täyttä häkää, ai että :0) Eilen aloitin takapihan siivouksen ja rapsuttelun. Olen koko talven lapioinut takapihalta lunta pois, että se sulaisi nyt keväällä nopeasti. Tekniikka toimi ihan hyvin, koska minun piha onkin ollut jo jonkun aikaa sula, vaikka siihen ei kauheasti paista aurinko. Eilen sitten haravoin nurmikon ja siistin pihaa muutenkin, olipa hyvää hyötyliikuntaa! Tänään mylttäsin kukkapenkin ja revin sieltä edellisen asukin istutukset pois. Jotain pensaan juurakkoa sinne vielä jäi mitä en saanut kaivettua pois, mutta muuten sain sen ihan hyvään kuntoon ja laitoin uutta multaa sekaan. Siihen yritänkin sitten tehdä sen pikku yrittimaan :0) Sain aiemmin Mikolta puisia pihalaattoja, ja rakentelin niistä polun "yrttimaalle" ja pyykkitelineelle. 

SDC13818-normal.jpgSDC13820-normal.jpg

Kuvissa näkyy myös koira-aita jonka rakentelin syksyllä ennen lumien tuloa. Eipähän tuo paljon tunnu noita tytteleitä taas pidättelevän, Pipsaa ainakaan. Pipsa lähti minun seuraksi eilen pihahommiin ja en kauaa ehtinyt selkää kääntää kun huomasin ettei koiraa näy taaskaan missään. Naapurin pihaltahan koiruus sitten löytyi. Täytyy kehitellä joku narusysteemi aitauksen alareunaan, kun tuo Pipsa noista väleistä tuntuu mahtuvan läpi. Helmillä ei taida olla sitä ongelmaa :0) Varmaan jäisi mahansa kohdalta jumiin ja karkureissu päättyisi nolosti. 

SDC13825-normal.jpgSDC13828-normal.jpgSDC13833-normal.jpg

IIIIIIHANA MAHA! :-D

Onhan tuo Pipsa keksinyt ilokseni taas muutakin jäynää. Eilen kun tulin pihalta, se oli sohvan reunan yli kurotellut pöydälle missä yritän kasvattaa taimia. Eipä tarvitse ihmetellä että miksi en saa mitään kasvatettua kun Pipsa popsii taimia välipalaksi. Mullat oli vedetty lattialle ja suupieliään vaan maiskutteli tyytyväisenä jäätyään kiinni. SDC13835-normal.jpgSDC13836-normal.jpg

Tällä menolla en saa kasvatettua kesäksi yhtään kukkaa. Olen nimittäin joutunut laittamaan yhden satsin auringonkukkia uudestaan multiin sen jälkeen, kun niitä taas kovalla hypetyksellä istuttelin. Ei Pipsan takia vaan koska ne kuihtuivat. Olin ilmeisesti laittanut liian monta siementä yhteen ruukkuun niin niille ei riittänyt poweria. Nyt laitoin yhden siemenen aina yhteen ruukkuun ja toivon, että edes joku näistä tekisi kesän aikana kukan. Lisäksi yritän edelleen pitää hengissä chiliä ja saada sitruunan itämään. 

Hitsiläinen kun alkaa viikonloppu vähän jännittämään. Mutta siitä se! Huomenna ja perjantaina on ainakin treenit ja lauantaina sitten koittaa kauan odotettu (ja peljätty) h-hetki. KÄÄKS!! :0) 

Olen muuten tosi tosi onnellinen tällä hetkellä! Ehkä kerron syynkin jossain vaiheessa :0) Aurinkoista viikon alkua kaikille!