Ihan turhaan jännitin tätä päivää, ihan hyvin meni! Menin aamupäivällä 11 aikoihin Energylle  ja ohjaaja-Nikon kanssa sitten katsottiin kaksijakoinen ohjelma tuleville viikoille. Vähän hävetti kun olin 10 minuutin alkulämmittelyn jälkeen jo yltä päältä hiessä.. Ja huhkin sen 10 minuuttia crosstrainerilla YKKÖSvastuksella. Jännä miten uusi liikuntamuoto irrottaa hien heti. Ja varmaan kyllä se hermoilu ja jännityskin hikoilutti. Mutta joo, tarkoituksena olisi nyt aluksi käydä ainakin se kaksi kertaa viikkoon salilla ja tehdä ohjelmaa vuoropäivinä; toisena päivänä yläkroppa ja toisena alakroppa. Sitten kunhan tämä nykyinen ohjelma alkaa sujumaan niin lisätään vaativuustasoa ja varmastikin jossain vaiheessa otetaan vapaat painot mukaan. En ole montaa kertaa yrittänyt nostaa penkistä, kaksi kertaa olen iskän kanssa sitä harrastanut ja viime kerralla jäin jo toisella toistolla tangon alle vaikka eihän siinä painoa tainnut olla kuin 35kg.. :0) Eli täysin nollapisteestä aloitan siis tämän saliharrastuksen. Tämän hetken tavoite minulla olisi saada ne muutamat viimeiset kilot pois, koska selkeästi kroppa on ihan jumissa painon tippumisen suhteen. Pitkänmatkan tavoitteena taas olisi se lihasten kasvatus ja kiinteytys. Arvelin osuttaa salipäivät aina treenipäiville, niin saan minimoitua kaupunkiin ajelut, kun täältä kuitenkin tulee se 15 kilometriä matkaa kaupunkiin ja bensa on halpaa kuin saippua.

Keskiviikkona menen sitten siihen kehonkoostumusmittaukseen, voi apua.. :0) Otan keskiviikkona myös muut mitat ja laitan ne tänne teillekin ylös. Eihän siinä oikein olisi järkeä pitää yhtä blogin aihetta treenipainotteisena, jos en sitten kerro itse lukemia ja tuloksia. Itku kyllä pääsee jos rasvaprosentti on yli 30. Ja ketään muuta ei voi syyttää kun itseään! Mutta sittenhän sen näkee :0) Kehonkoostumusmittauksen perusteella tehdään sitten ruokavaliosuunnitelma, jossa on ilmeisesti ihan kellontarkkuudella määrät ja ruuat mitä tulee syödä. Kertokaapas, mitenkä tälläinen herkkupehva saa pidättäydyttyä siinä ruokasuunnitelmassa?! Suklaanhimo iskee ihan saletisti heti ensimmäisenä päivänä. Himot iskee aina tuhatkertaisena sillon kun joku on ehdottomasti kiellettyä.

SDC13332-normal.jpg

SDC12830-normal.jpgSDC13526-normal.jpg

SLURPS!

Pelkään myös vähän sitä, että en keksi mitään ruokia mitä niistä sallituista raaka-aineista voi laittaa. En jaksa nimittäin kauhean kauan syödä pelkkää paistijauhelihaa ja kasviksia ja sitten se Big Mac vasta kutsuukin. Energyllä menisi myös tosi kivoja ryhmäliikuntatunteja, mutta minulla iskee taas se ujous ja nolous mennä sinne yksin. Kuntonyrkkeily kiinnostaisi tosi paljon, täytyypä harkita jos jossain vaiheessa uskaltautuisin niihin ryhmäjumppiinkin. Eli jos joku tarvitsee Joensuusta treenikaveria niin minä ilmottaudun vapaaehtoiseksi! :0) Sukupuolella ei väliä.

Pikkuisen on ellottava olo ollut vielä tänäänkin. Selvisin onneksi siellä salilla sen tunteroisen verran, mutta sitten piti koirien kanssa lenkiltä kääntyä kyllä puolivälissä takaisin. Mutta ehkäpä huomenna jaksaisi sitten tehdä ekan alakroppatreenin ihan täysillä. Jos vaan enää muistan miten mikäkin laite toimii! Onnistun kuitenkin nolaamaan itseni ja menen niihin jotenkin väärinpäin. Ja saan varmaan mennä ryömimällä sen salireissun jälkeen treenikselle. Tai joudun laulamaan illan istualtani. 

Vaan nyt taitaa alkaa Salkkarit! Jos näkisi taas Ismon kommandona. Moro!