Oi että on hyvä fiilis, väsynyt mutta pitkästä aikaa koen jotakin tyytyväisyyden tunnetta omia touhujani kohtaan. Kävin töitten jälkeen tekemässä tunnin yläkroppatreenin ja lisäsin lopultakin painoja kaikkiin liikkeisiin. Viimeiset sarjat oli todella tiukassa ja kovan ähinän takana ja Tena Ladylle olisi kyllä ollut pinnistellessä tarvetta. Olin salille mennessä aivan hukassa, koska Energyllä ovat tehneet jonkinsortin remonttia ja laitteet ovat vaihtaneet paikkoja. Nyt joudun sitten tekemään viimeiset hauisliikkeet "isojen poikien puolella" eli sillä puolella missä treenataan vapailla painoilla. Olen aina pelännyt sitä puolta, koska tunnen siellä oloni maailman suurimmaksi sotanorsuksi, mutta selvisin hengissä! Onneksi käsipainot oli sijoitettu nurkkaan :0) Treenin jälkeen join palautusjuoman (ihan huippu keksintö, miksi en ole käyttänyt palkkaria aina?!), ajoin kauppaan, ostin ison kasan terveellistä syötävää viime viikkoisen pienen repsahduksen jälkeen (mutta kipeänähän on sallittua porsastella), ajoin kotiin ja lähdin koirien kanssa vielä tunnin reippaalle lenkille. Helmikin jaksoi hienosti juoksennella koko tunnin (välillä kipitti oikein laukkaamalla), vaikka käytiin eilenkin tekemässä sama lenkki. Kaloreita paloi tänään tuo vajaa 700, olen tyytyväinen ja nyt voin taas hyvillä mielin juosta parin tunnin välein peilin edessä katsomassa olisiko reiteni kaventuneet ja rintani suurentuneet.

En siis ole kamalasti kirjoitellut, koska kuten viime postaus antoi olettaa, olin koko viime viikon kipeänä enkä sitten ollenkaan jaksanut keksiä kirjoitettavaa tänne teille. Kun en tehnyt oikeastaan yhtään mitään. Kävin vain töissä ja makasin illat palellushorkassa viltin alla sohvalla. Kurkku on vähän kipeä edelleen mutta nyt en aio enää välittää siitä vaan palaan normaaliin arkeen. Jos jatkaisin vielä viime viikkoista makaa&syö -moodia niin voisin kohta huutaa koko maailmalle että mie romahan!! Argh. Putous.

Kirjoittelen tällä viikolla vähän paremmin kuvien kanssa, nyt tuli tälläinen pikapostaus! Nyt menen tekemään ruokaa ja siirryn takaisin viltin alle odottamaan Satuhäitä pimatsujen kanssa. Moro! Mutta ainiin muuten, Helmin kilpparitesti oli negatiivinen. Jotakin hyviä uutisia aina välillä. Torstaina mennään sitten vuorostaan Pipsan kanssa pattitarkistukseen, toivottavasti ei jäädä samalla leikkaukseen :(