Tänään on ollut ihan mielettömän kaunis päivä ja ihana auringonpaiste! Pakkasta oli kahdeksan astetta, mutta ei kyllä tuntunut lenkillä niin kylmältä, kun aurinko lämmitti niin mukavasti! Eilen kävin sauvakävelemässä itsekseni 1.5h ja tänään sitten koirien kanssa reippailtiin tunnin verran. Lenkin jälkeen keitin kupin kaakaota raakakaakaosta ja tein makaroonilaatikon uuniin. Tuohon raakakaakaon makuun alkaa hiljalleen tottumaan ja nyt onnistuin laittamaan ihan sopivan määrän jauhetta kupilliseen maitoa.

SDC12859-normal.jpg

SDC12865-normal.jpg

SDC12873-normal.jpg

SDC12886-normal.jpg       KUKKUU! :0)

SDC12889-normal.jpg

Tänään ajattelin kirjoitella musiikista ja bändin tämän hetken tilanteesta ja tulevaisuuden suunnitelmista. Kaikki lukijat tässä vaiheessa jo tietävätkin, että menetimme taivaan kotiin rakkaan kitaristimme tammikuun 17. päivä. Muutamaan viikkoon Henrin kuoleman jälkeen en pystynyt oikein ajattelemaankaan jatkoa, tai sitä että Henrin tilalle tulisi joku toinen. Ajatusten kasautuessa viikkojen kuluessa päätimme kuitenkin poikien kanssa jatkaa eteenpäin ja ryhdyimme hakemaan uutta soittajaa. Haimme toista kitaristia tai vaihtoehtoisesti kosketinsoittajaa, mutta lopulta tulimme siihen tulokseen että emme halua toista kitaristia mukaan, koska kukaan ei koskaan pysty Henriä korvaamaan eikä hänen paikkaansa täyttämään (eikä se todella ole tarkoituskaan). Onneksemme löysimme joukkoomme mukaan kosketinsoittajan. Samalla myös rumpalimme vaihtui ja Jaakko, joka on ollut alusta saakka mukana, joutui ajanpuutteen vuoksi jäämään pois ryhmästä. Melkein kolme vuotta sain pitää ryhmän perustajia remmissä mukana, mutta aika aikaansa kutakin. 

SDC12735-normal.jpgSDC12713-normal.jpg

Viime viikon maanantaina treenasimme ensimmäistä kertaa Enkelin lähdön jälkeen. Itkuahan siinä sai taas vääntää, varsinkin kun olin treenikselle tullessani laittanut seinälle Henkan kuvan ja muistotilaisuuden ohjelman. Sieltä hän nyt sitten seuraa että treenataan varmasti hyvin :0) Tiistaina saimme kosketinsoittajaehdokkaan kylään ja koska kaikki meni oikein hyvin, soitimme eilen ensimmäiset "viralliset" treenit. Molemmat uudet pojat ovat tosi kivoja ja erittäinkin taitavia. Seuraava keikka jota emme ole peruneet on Joensuun Teatteriravintolassa 27.4.2013 ja nyt näyttää siltä että tuo keikka toteutuu. Toivotan siis lämpimästi Apen ja Aatun tervetulleeksi joukkoon mukaan! :0)

Tällä hetkellä on ihan luottavainen olo jatkon ja tulevaisuuden suhteen, vaikkakin mieli on haikea ja edelleenkin hyvin epätodellinen kaiken tapahtuneen takia. Nyt kun porukka on jälleen kasassa pystyn itse palaamaan normaaliin päiväjärjestykseen ja pääsen hoitamaan bändin asioita taas täysillä. Hoidan itse lähestulkoon kaiken bändiin liittyvän työn (paitsi laskutuksen) aina keikkamyynnistä ja markkinoinnista ihan juoksevien asioiden, kuten paperien pyörittämiseen ja julisteiden postitukseen saakka. Kaikennäköistä hommaa siis riittää. Toivotaan, että seuraavien kuukausien mittaan keikkakalenteri alkaa hiljalleen taas täyttymään ja päästäisiin jatkamaan biisien tekoa myös studion puolella. Muutamia toiveita olen tuottajalle esittänyt, joten katsotaanhan mitä saadaan aikaan. Keikoillekin on ihan älytön ikävä! Toivotaan että nämä pari kuukautta kuluu nopeasti. Treeniaika on kuitenkin aina omalla tavallaan stressaavaa, varsinkin kun horisontissa häämöttää deadline johon mennessä kaiken on toimittava täydellisesti ja aikaa ei ole ihan älyttömästi.

SDC12730-normal.jpgSDC12726-normal.jpg

SDC12718-normal.jpg

Olettekos muuten käyneet kuuntelemassa meidän biisejä? Youtubesta löytyy aika montakin kappaletta, mutta tähän voisin linkata uusimmat ja ensimmäiset levytyssopimuksen tiimoilta tehdyt sinkut jotka julkaistiin viime kesänä. Biisin pääset kuuntelemaan klikkaamalla kuvaa.

Maikki2-normal.jpg  Päivä jolloin vielä rakastin

Maikki3-normal.jpg   Sinut tahtoisin löytää

Sain muuten kyselyn, että kuinka blogin lukijaksi pystyy liittymään jos ei ole vuodatuksen käyttäjä. Siinäpä vasta kysymys! Yritin lisätä Bloglovinin linkin tuonne sivuun, jonka kautta pystyy siis tekemään itselleen listan seuraamistaan blogeista ja joka ilmoittaa uusista päivityksistä. Mutta koska olen niin uskomaton käsi kaikkeen tietotekniikkaan littyen, en saa tuota linkkiä toimimaan oikein. Täytyy konsultoida tuota meidän basistia ja minun henkilökohtaista atk-tukihenkilöä asian tiimoilta (eli raivota miten hanurista kaikki tietokoneet ovat).

Ajattelin, että voisin järjestää tänne jonkinlaisen kilpailun jonkin ajan päästä. Teitä lukijoita kuitenkin löytyy [vaikka olettekin kommentoinnin osalta aika hiljaista sakkia, mutta hihhii, google analytics paljastaa teidän olemassaolonne :0)] Joten koska teitä siellä on, niin palautetta saa antaa ja kysymyksiä ja kommentteja voi laittaa vaikka sähköpostiin jos ette näihin postauksiin halua kirjoitella. Minusta olisi hauskaa saada lukijoiden kanssa aikaan vuoropuhelua, olipa aihe sitten mikä tahansa. Se vain innostaa enemmän kirjoittamaan, kun tietää että joku näitä jaarituksia jaksaa lukeakin. Pidätän kuitenkin itselläni oikeuden tarkistaa kommentit ennen julkaisua, koska en halua roska- ja mainospostin tulvaa kommenttiosioihin.

Muistakaahan käydä myös facessa; jokainen peukun painallus on hymynaihe minulle ja typerien päivitysten pakkolukua sinulle! ;0)