.. tunnit, päivät, viikot? Miten tämä aika hurisee nykyään näin älytöntä vauhtia. Lupasin viime postauksessa kirjoitella seuraavan kerran pitemmän postauksen, mutta ei tule sellaista vieläkään! Kylläpä tunnen itseni tärkeän kiireiseksi.. :-D Ja poden huonoa omaatuntoa, koska te ihanat käytte täällä ahkerasti kurkkimassa uusia postauksia. Pahoittelut, lupaan korjata asian! Äsken pakkasin matkalaukun viikonloppua varten, huomenna lähden hieman aiemmin töistä ja lähdetään ajelemaan kohti Kuusankoskea ja tullaan sitten sunnuntaina takaisin. Tuskin jaksetaan lähteä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kuitenkaan kotimatkalle.

Laitoin juuri kameran laturiin ja yritän muistaa napata sen huomenna laukkuun niin jos saataisiin sitten seuraavasta postauksesta hieman pidempi kuvien kera :0)

Nyt on päällänsä niin armoton väsymys, että vaikka kello näyttää 21.09, minä lähden koirien kanssa pihalle ja kaadun sänkyyn. Aamulla hurautan sitten ennen töitä vielä Kontiolahden puolelle viemään koirat hoitolaan.

Öitä! :0)