Arvelin, että voitaisiin vähän vauhdittaa tätä kilpailun käynnistämistä. Eli laitetaan muutama uusi houkutin liikkeelle, joiden avulla teidän on mahdollista saada lisäarpoja ja varmistella omaa voittoanne. Suoritan arvonnan ihan puhtaasti rehellisellä nimipaperillejalappukippoon-systeemillä, koska osallistujamäärä tuskin pyörii suurissa lukemissa.

Eli, jos teet jonkun alla olevan jutun, lisään nimilappujasi kippoon sitä mukaa. Systeemi menee siis näin:

  • Jokainen uusi facesivujen tykkääjä (eilisestä lähtien) saa lisäarvan 
  • Jokainen kilpailupostauksen linkin (Peukuta ja voita mahtava tuotepalkinto!) omassa blogissaan jakanut saa lisäarvan
  • Jokainen ennen eilistä facesivuista tykännyt (eli kaikki "vanhat" tykkääjät), joka jakaa eilisen arvonnasta kertovan päivityksen facesivuiltamme omille facesivuilleen, saa lisäarvan

Jos siis haluat lisätä voittomahiksiasi ja teet jonkun ylläolevista jutuista niin kerro se minulle tämän postauksen kommenttiosiossa. Lisää kommenttiin:

  1. Nimimerkkisi
  2. Sähköpostiosoitteesi
  3. Jutut mitkä olet tehnyt, eli moneenko lisäarpaan olet oikeutettu. Jos jaoit postauksen blogissasi, ilmoitathan blogisi osoitteen

HUOM! Tähän postaukseen tulevat kommentit ovat jo automaattisesti mukana kilpailussa, eli sinun ei tarvitse enää osallistua sitten "varsinaiseen" kilpailuun, josko se nyt joskus saadaan aikaiseksi.. Eli toisinsanoen, kilpailuun voit osallistua jo nyt! :0) Mulla meinaa kyllä mennä pää sekaisin itselläkin, toivottavasti tästä ei nyt tullut liian hankalaa. Ei kai? Eli siis tiivistettynä: jos et halua tehdä mitään ylläolevista lisäarpoihin oikeuttavista jutuista, voit osallistua arvontaan sitten kun se virallisesti käynnistyy. Lisäarpoja hankkimalla voit osallistua jo nyt ja suurennat huomattavasti voittomahdollisuuksiasi. 

Noh, katsotaanhan tapahtuuko mitään! Osallistukaa nyt ihmeessä kun on niin mahtava palkintokin!!! :0)

Aurinkoa päivään!