Noniin, kävin eilen aamulla taas vaakalla ja äsken otin mitat pitkästä aikaa. Viikon repsahdus oli tuottanut 600g lisäyksen painoon, yllättävän vähän kuitenkin. Mutta hätä ei ole tämän näköinen, mittanauha kertoi paljon kivempia tuloksia! :0) Suluissa 17.4.2013 otetut mitat.

Rinnan alta 71 cm (73)

Vyötärö 65 cm (68)

Lantio 89 cm (91)

Reisi 51/52 cm (53/53)

Hauis 27/28cm (27/28)

Eli vaikka painon kanssa ei taas suuria muutoksia ole tullut niin muutama sentti on kuukauteen lähtenyt, jes jes! :0) Hauis vähän harmittaa, olisin nimittäin toivonut sen kasvaneen hieman. Mutta ajan kanssahan sekin vahvistuu ja rimpulakädet saa jotain muutakin täytettä kuin läskiä.

Pari päivää on mennyt nyt dieetin suhteen ihan jees. Eilen söin vähän tummaa suklaata, se on ainoastaan ainut poikkeama tiistai aamun jälkeen. Eilen kävin koirien kanssa tunnin reippaan kävelylenkin, jonka jälkeen kaivelin rullaluistimet varastosta ja kävin luistelemassa tässä lähimaastossa puoli tuntia ja katselin vähän millaista seutua täälläpäin on luistella. Huonoa. Pyörätiet todella huonossa kunnossa ja paljon mäkiä. En tykkää mäkisestä maastosta yhtään; ylämäkiä on mukava puskea kun tuntee miten takapuoli tekee töitä, mutta ne alamäet! Kääks. Varsinkin kun jarrupala oli viime kesän jäljiltä niin kulunut, että oikeasti pelotti mennä alamäkiä sen kanssa. Ekassa alamäessä oikein sydämestä otti kun tajusin, että jos en saa vauhtia pysäytettyä niin olen keskellä autotietä. Joten muistilistaan merkintä: huolla luistimet. Mutta muuten luistelu on niin nautinnollista touhua! Tykkään ihan älyttömästi. Luisteluharrastuksen aloitin viime kesänä Mikon kanssa ja olen tykännyt ihan älyttömästi alkukammotuksen jälkeen.

Sää on ollut muuten mitä mainoin pari päivää! Ja puihin oli tullut sillä aikaa silmut kun oltiin mökillä! IHANAA kesä tulee! :0) Tänään jos kävisi sitten Energyllä tekemässä yläkroppatreenin ja vatsat. Illalla olisi sitten Suomen peli, voi apua kun pelottaa jo valmiiksi. Latvia peli tiistaina oli kyllä sellaista touhua että huhhuh! Jospa tänään paremmalla menestyksellä ja pelillä.

Ainiin, teitä lukijoita/kävijöitä on kertynyt ihan älyttömästi. Postaustoiveita saa esittää jos siltä tuntuu! :0) Mahtavaa, että jaksatte lueskella, iso kiitos siitä.

Heipa!