Pitkästä aikaa taas postausta luvassa. Viime viikolla en keskiviikon jälkeen kirjoitellutkaan, koska tässä Vuodatuksessa oli taas päivitysten takia ongelmia ja tuo aiempikin postaus hävisi kertaalleen kuin tuhka tuuleen. Onneksi saivat sen palautettua. Perjantaina aamulla lähdimme veljeni Kimmon ja hänen avokkinsa Nooran kanssa kohti Tamperetta siskoni luokse ja siellä aika kului niin nopeasti etten ehtinyt mitään kirjoittelemaan. Takaisin tulimme eilen illalla, joten pikainen mutta huippukiva viikonloppureissu oli kyseessä. 

SDC12917-normal.jpg

Meillä kävi pieni kömmähdys kun päästiin perille.. Mentiin hakemaan kummityttöäni eskarista ja onnistuttiin jotenkin kummallisesti ajamaan hiihtoladulle! Ei yhtään huomattu että tie muuttuikin hiihtoladuksi, kun siinä parkkipaikalla etsittiin oikeaa rakennusta ja latualuekin näytti ihan tavalliselta tieltä; ihmeteltiin vain että miksi auto ei liiku. Ei siis ole aiemmin käyty siellä niin ei tiedetty yhtään minne mennä. Eihän siinä sitten muu auttanut kuin minun hypätä rattiin ja Kimmo ja Noora meni työntämään! :0) Onneksi ei pitkälle onnistuttu toheloimaan ja saatiin auto ihan helposti pois, mutta silti kyllä nauratti ja hävetti; onneksi pihalla ei siihen aikaan ollut kuin pari luistelijaa läheisellä kentällä.. 

Lauantai meni aika pitkälti shoppaillessa ja kauppoja kierrellessä. Käytiin mm. Ideaparkissa Lempäälässä sekä Ikeassa.

SDC12922-normal.jpg

SDC12936-normal.jpg

Nooran kanssa on mukava kierrellä kauppoja kun hän tykkää shoppailusta ihan ylitse kaiken (Kimmon mielestä vähän liikaakin..). Kimmo taas on siitä erikoinen mies, että hän ei paljoa nurise, vaikka viettääkin päivän kauppojen ulkopuolella odotellen. Ajaa sinne minne pyydetään ja kulkee kiltisti mukana :0) Pysyy tyytyväisenä, kun saa tasaisin väliajoin jotain hyvää ruokaa.

SDC12931-normal.jpg     Ostos kori :0)

On kyllä niin virkistävää päästä välillä käymään jossain muualla kaupoilla kuin aina täällä Joensuussa, varsinkin sellaisissa kaupoissa mitä täältä ei löydy. Kirppareita ei tosin ehditty kiertämään oikeastaan ollenkaan; kävimme vain yhdellä lähetyskirpputorilla. En oikein tiedä miten viime kerralla ehdittiin kaiken muun lisäksi Tampereen keskustaan kirppareille, kun tällä kertaa meillä meni Ideaparkissa ja Ikeassa melkein koko päivä. Ideaparkissa on muuten hauska sisäluistelurata:

SDC12928-normal.jpg

Muutamia kivoja juttu löysin, vaikka mitään kovin suuria ostoksia en tehnytkään. Ainut toiveeni oli löytää seinäkello, jotain kivoja tyynynpäällisiä ja koristetyynyjä sekä kangasta taulujen päällystämiseen.

SDC12969-normal.jpg

SDC12975-normal.jpg

SDC12979-normal.jpg

SDC12977-normal.jpg

Seinäkello löytyi Maskun loppuunmyynnistä 40% alennuksesta ja hintaa sille jäi reilu 3 euroa. Kello raksuttaa aika kovaa mutta kaipa siihen tottuu. Ikeasta löytyi 50x50cm tyynynpäälliset, joissa on ihania keväisiä värejä! Hinta oli 4.95e/kpl. Parilla eurolla mukaan lähti myös kaksi pitkulaista tiputyynyä. Nojatuolin istuinosan päällystin jokin aika sitten Rääkkylän kirpparilta löytämälläni kankaalla. Pidin sitä aiemmin keittiönpöydällä liinana, mutta sitten keksin laittaa sen tuoliin päälliseksi. Tykkään todella paljon pinkin ja punaisen sävyistä sisustuksessa ja se ei ei varmaan ole keneltäkään jäänyt huomaamatta näitä sisustuskuvia katsellessa :0) Tyynyjen kaverina on toiselta veljeltäni lahjaksi saatu pehmokoira. Toisen pitkulatyynyn laitoin lepäämään sohvan selkänojalle ja toisen vein makkariin. 

Kangaskin löytyi. Myös se löytyi Ikeasta, mutta jostain syystä en Tampereen Ikeasta sitä ostanut. Siispä ajoimme kotiin Kuopion kautta ja teimme pikku pysähdyksen Kuopion Ikeaan.. Onneksi pysähdyttiin, koska kangas on juuri sellaista mitä tauluihin olin toivonutkin. Kankaassa on Karolina Palmerin (2012) suunnittelema Ullabella kuosi ja tämä kuosi on käsittääkseni kausituote joka ei ole jatkuvassa valmistuksessa.

SDC12986-normal.jpgSDC12988-normal.jpg

Sain 1.4 metrin kankaasta kolme isoa taulua ja kangasta jäi jäljelle vielä iso pala. Isoimman taulun laitoin pianon päälle, yhden makuuhuoneeseen ja yhden telkkarin viereen olkkarin lipaston päälle. Taulun seurana on punaiset maatuskat, jotka Terhi toi minulle Venäjältä tuliaisiksi. Taulupohjat minulla oli valmiina odottamassa sopivaa kangasta. En malttanut mennä eilen illalla nukkumaan ennenkuin sain taulut valmiiksi, eikä niiden teossa kauan kestäkään kun oli niittipyssy apuna.

SDC12966-normal.jpg

Ideaparkissa oli hauskaksi yllätykseksi Muurlan kiertävä outlet -myymälä ja sieltä löytyi kaksi emalista muumimukia. Toinen oli talven 2012 keräilymuki ja toinen Nipsu -muki. Kuvassa myös lähetyskipparilta eurolla ostamani tarjotin sekä Ikeasta löytyneet keväiset servetit.

SDC12984-normal.jpg

Vaatteita en juuri tältä reissulta ostanut, enkä etsinyt. Ainoat hankkimani vaatekappaleet olivat väljä lyhyt t-paita, musta neuletakki, hattu, pipo ja kaksi eriväristä myssyä. Voin tunnustaa, että olen jonkinlainen hattu/pipofriikki, minulla on erilaisia hattuja ja lätsiä ihan älyttömästi. En tiedä miksi, mutta tykkään käyttää niitä, vaikka ne eivät aina päässäni niin hyviltä näyttäisikään :0)

SDC12994-normal.jpgSDC12932-normal.jpg

Hattu sopikin paljon paremmin kummitytölleni :0)

SDC12962-normal.jpg    Neiti Nättinen

Ruokailut meni kyllä aika rasvaisella linjalla koko viikonlopun, joten taas kerran on hyvä syy lähteä lenkille ja salille. Tänään aloitan totaalisen herkkulakon ja yritän sinnitellä lakossa ainakin sunnuntaihin saakka. Eikö olekin suuri lupaus, seitsemän päivää ilman herkkuja! Mulle se kyllä on pitkä aika.. Katsotaan onnistunko :0) Tämän viikon tavoitteena olisi nimittäin saada muutama sata grammaa pois painosta. En käynyt perjantaina puntarilla, eli tälle perjantaille on suuret on odotukset koska paino on saatava taas laskusuhdanteeseen. Tämän viikon tavoitteena olisi myös saada pari keikkaa kesälle myytyä. 

Soon moro!!

..Ainiin, minun ajanlaskun mukaan KEVÄT alkaa tänä perjantaina!!!! <3