Tänäänpä tuli töiden jälkeen juostua ihan urakalla akvaariotarvikkeiden perässä. Tavoitteena oli, että kuten monet muutkin asiat, hankkisin myös akvaariotarvikkeet käytettynä. Tavoite täyttyi aika hyvin, eikä tuolla nyt taida muuta uutta olla kuin puolet hiekasta, kaksi saviruukkua sekä marmorikuulat. Suurin kiitos kuuluu tietenkin tuolle ihanalle siipalle (<3) että sain koko projektin edes aluilleen. Tänään sain siis loput kasvit, juurakon, ruukkukoristeen, kalat sekä ravun uuteen kotiin. Tältä se nyt näyttää:

IMG_0001-normal.jpgIMG_0005-normal.jpgIMG_0016-normal.jpgIMG_0023-normal.jpgIMG_0007-normal.jpgIMG_0027-normal.jpgIMG_0024-normal.jpgIMG_0025-normal.jpgIMG_0019-normal.jpg

Etsi kuvasta monni.

IMG_0028-normal.jpg

IMG_0012-normal.jpgIMG_0011-normal.jpgIMG_0017-normal.jpg

Etsi kuvasta Rainer.

IMG_0008-normal.jpg

Akvaariosta tuli ihan huippukaunis! <3 Istun varmaan ensi yön tuossa akvaarion edessä katselemassa kalojen touhuja. Tankissa asustaa tällä hetkellä siis iso parvi miljoonakaloja (joista kuulemma kaksi aikoo kohta lisääntyä..), imumonni sekä rapu. Rapu sai eilen jo nimenkin, hän on nyt Rainer. Monnille täytyy vielä keksiä joku hauska nimi, olisiko ehdotuksia? Ystäväni ehdotti Rainerin nimen lisäksi, että miljoonakalat voisi nimetä miljonäärien mukaan. Parvessa uikin siis tällä hetkellä ainakin Vesa Keskinen, Toivo Sukari, Bill Gates (taitaa tosin olla enemmänkin kuin miljonääri) sekä Kyösti Kakkonen :-D

Rainer on ihan hassu tapaus. Se meni ensimmäisenä altaaseen päästyään ruukkuun piiloon. Sieltä se sitten kurkisteli ja lopulta lähti juoksentelemaan pitkin hiekkadyynejä. Välillä meni etuperin, välillä eteni peruuttaen. Kyllä nauratti! :-D Monni löysi näköjään suosikkikohdan juurakosta, jonka reunaan sitten jumahti köllimään. Tällä hetkellä Rainer ja monni möllöttävät päällekkäin juurakon reunalla. Millikset ovat iltapalalla. Toivottavasti Rainer ja monnikin söisivät yön aikana.

Ihana piristys oli tämä! Hintaa koko helahoidolle pöytineen tuli noin 50 euroa. Joka on sinällään ihan hyvin, koska eläinkaupasta ostettuna Rainer olisi itsekseen maksanut jo vajaan 20 euroa. Joten kirppariryhmät on ihan hyviä! :0) Suosittelen.Nyt onkin aika ottaa iltapalaa ja valmistautua pitkään työpäivään. Torstaina on sitten tosiaan se Helmin leikkaus, joka pelottaa erittäin paljon. Mutta toivotaan parasta ja pitäkää Helmille peukkuja <3 Ja niin, en ole unohtanut sitä arvontaa, se on kyllä tulossa kunhan kaikelta muulta ehdin siihen paneutua. Eli edelleenkin Minjarlifen rannekoru sekä luontaistuotepaketti lähtee arvontaan ihan lähiaikoina!

Mutta nyt öitä!