Tänään alkoi loma! Kahden ja puolen viikon loma! On ollut kyllä niin hektinen ja työntäyteinen syksy että pieni huokaisutauko tekee kyllä hyvää. Olin niin väsynyt kun pääsin kotiin, että taisin vähän torkahtaa läppäri sylissä sohvalle. Mutta siitäpä kun otti tiskiharjan ja imurin käteen, alkoi hieman piristymään ja innostuttiin laittamaan herkkuruokaakin. Tehtiin iskän (tai veljen) kyyhkysaaliista lopultakin ruokaa, nehän onkin odottaneet pakkasessa jo jonkin aikaa. Tässäpä tulos:

IMG_0016-normal.jpgIMG_0020-normal.jpgIMG_0024-normal.jpgIMG_0018-normal.jpgIMG_0028-normal.jpgIMG_0026-normal.jpgIMG_0029-normal.jpgIMG_0033-normal.jpg

Annoksessa on siis kerma-herkkusienikastikkeessa haudutettua kyyhkyn rintaa valkosipuliporkkanaperunoilla sekä uunivalkosipulilla salaatin ja punajuurien kera. Vei kielen mennessään! Paistoimme ensin kyyhkyt rapeiksi molemmin puolin, maustettiin suolalla ja pippurilla ja haudutettiin vielä hyvä tovi kermassa.

Nyt saunaan, kynttilät palamaan ja nauttimaan rauhasta <3 Huomenna sitten nokka kohti kotia, kun siskoni tulee pikkujoulun viettoon vanhempieni luo.

Ihanaa viikonloppua ja nauttikaa!