Hellurei!

Tämäkin päivä sujunut kuntoilun ja syömisten suhteen ihan hyvin. Ajelin tuossa päivällä takaisin kotiin, henkäisin hetken ja painelin rullaluistimien kanssa pihalle. Meinasin tupsahtaa auton alle turvalleni heti kun pääsin hiekkapihasta isommalle tielle (kivoja nuo hiekanmurut ja pikkukivet laakereissa tahi jossakin tuossa luistimen sisuksissa..) mutta siitä sitten pienen nolostumisen myötä otin hyvän tsempin ja tunnin verran rullailin aika maksimiteholla. Hyvin virtasi hiki kivassa pikku vastatuulessa, kaloreita kului n. 380 kcal ja viimeisessä ylämäessä jalat hapotteli niin pahasti että teki mieli pysäyttää ohikulkenut auto ja pyytää päästä kyytiin. Sadettakin sai lenkin puolivälissä luistella karkuun ja olinpas nopeampi kun sadepilvi enkä kastunut sen enempiä! ;-)

Siinä sitten rullatessa juolahti mieleen että härregyyd, se kilpailu josta oli keväällä puhetta ja haloota! Kilpailussahan on siis ideana että kun meidän bändin sivut Facebookissa ylittää 300 tykkääjän rajan niin blogin puolella käynnistyy arvonta, jossa on tosi kivat palkinnot. Palkintona on mm. Minjarlifen 55 euron arvoinen rannekoru (tahi muu vastaavan hintainen tuote) sekä luontaistuotteita joista olen kevään aikana blogin puolella kirjoittanut ja kertonut kokemuksia. Palkinnon arvo on n. 70 euroa ja se postitetaan Suomen rajojen sisäpuolelle. Kilpailusta kertova postaus kokonaisuudessaan palkintokuvien kera löytyy TÄÄLTÄ (KLIK)

Paljonhan teiltä peukutuksia tulikin, mutta niistä suurin osa meni väärään paikkaan (eli kilpailusta kertovaan postaukseen blogin puolelle), joten yritetäänkö tällä kertaa uudestaan paremmalla menestyksellä? :0) Eli käykääpä tykkäilemässä TÄÄLLÄ (KLIK KLIK) niin saadaan kilpailu ennen vuotta 2020 käyntiinkin! Ja lisäarpojahan sai jakamalla kilpailusta kertovaa postausta esim. omalla facebook-seinällään tai omassa blogissaan. Jos haluat lisäarpoja niin muistathan jättää kommentin, jossa kerrot mitä toimenpiteita olet suorittanut. Ja jotta mentäisiin kaikki vielä pikkuisen enemmän taas sekaisin niin lisukearvoista kertova postaus ohjeineen löytyy TÄÄLTÄ (KLIKS).

Söin tuossa äsken marjapirtelön ja nyt pitäisi alkaa tekemään jotain vähän tukevampaakin ruokaa. Otin haukea pakkasesta sulamaan, mutta en vielä oikein keksi mitä tekisin siitä. Toisaalta kiinnostaisi kokeilla tehdä haukipihvejä, mutta tuossa kalassa on hirveästi ruotoja. Mitähän siitä sitten valmistaisi, olisiko ideoita? :0)

Vaan alanpa tutkimaan netin reseptivalikoimaa. Soon moro!