Kuten edellisessä postauksessa kerroinkin, hankin taas pitkästä aikaa kynsitarvikkeet geelikynsien tekemiseen ja koristeluun. Olen nyt kolmena iltana istunut keittiön pöydän ääressä ja harjoitellut kynsien tekoa itselleni ja kokeillut myös eri lakkausmenetelmiä erillisille tipeille. Itselle kynsien tekeminen ei kyllä ole mitenkään erityisen mukavaa, kun ei ole kuin yksi käsi käytössä, ja oikeaa kättä tehdessä ei vasen käsi meinaa millään toimia :0)

Tässäpä näitä alkuviikon harjoitustuotoksia. Varmaan siellä oikeat kynsiharrastajat itkevät verta nämä nähdessään :-D Mutta itse olin kuitenkin ihan tyytyväinen ottaen huomioon, että kynsien teossa oli tosiaan pitkä pitkä tauko.

Maanantaina kun sain kynnet tehtyä koristelin ensimmäiset versiot pinkillä lakalla ja hopeisilla srasseilla:

IMG_00111-normal.jpg

Tiistaina irrotin lakkaukset, lakkasin kynnet luonnonvaalealla lakalla kolmeen kertaan ja koristelin yksinkertaisesti pelkillä pinkeillä ja turkooseilla strasseilla:

IMG_00251-normal.jpg

Eilen sitten päätin ensimmäistä kertaa koskaan kokeilla tehdä kynnet valkoisista tipeistä. Hankaluutta tuotti tippien kapea liimapinta, joten omaan silmään tipit menivvät ehkä liian "syvälle". Ensimmäistä kertaa viilasin kynnet myös ovaalin muotoon. Tykkään kyllä tästä muodosta enemmän kun noista aiemmista, koska näiden kanssa on huomattavasti helpompi työskennellä koneella. Koristelin peukalonkynnen tummansinisillä timanteilla, mutta olin näköjään joko rapsutellut ne yöllä unissani pois, tahi sitten ne on tarttuneet lakanoihin kiinni kun en muistanut laittaa koristeiden päälle lakkaa. Niin siksi kynnessä näkyy tuollainen ruma liimajälki.

IMG_0014-normal.jpg

Iltapuhteena ajattelin sitten harjoitella myös eri lakkausmenetelmiä ja päätin kokeilla liukuvärjäystä. Koska olen kova soveltamaan niin en tiedä menikö nämä nyt minkään oikeiden oppien mukaisesti mutta ihan kivoja niistä kuitenkin tuli.

Tähän on käytetty kolmea lakkaa: valkoista, turkoosia sekä hopeaa:

IMG_0006-normal.jpg

Tässä neljää lakkaa: luonnonvaaleaa, pinkkiä, tummanpunaista sekä hopeaa:

IMG_0003-normal.jpg

Ja tässä kolmea: kirkkaan keltaista, glitteristä harmaata sekä mustaa:

IMG_0007-normal.jpg

Jos joku tahtoo tulla koekaniiniksi ja harjoituskappaleeksi niin sähköpostia tulemaan vaan! :-D

Mutta nyt kimpsut kasaan ja suunta salille, asioille ja treeneihin! Moikkaaaaa!