Vähän jännitti aamulla kaivella mittanauha esille, mutta ei hätää. Vaakalla tosin en käynyt. Se johtuu siitä, että todellakaan en lauantaina kirpparikierroksen jälkeen lähtenyt kaverin kanssa baariin (eikös minun pitänyt mennä salille?) tai että olisin eilen syönyt pitsaa, sipsejä ja suklaata. Ei mitään sellaista.. No mutta, jospa se muutaman drinksun nauttiminen pitkästä aikaa oli sallittua. Kun en ole pääsiäisen jälkeen ihmisten ilmoilla käynytkään noin niinkuin siviilissä. Eli nyt saattaa hieman olla nesteitä elimistössä, joten vaakalle en uskaltanut. Mutta mitat oli ihan ok, mitään muuta muutoksia ei edelliseen ollut tapahtunut kuin että lantiosta oli hävinnyt 1 cm ja rinnan alle oli ilmestynyt 1cm lisää. Se viime viikkoinen vyötärönleviäminenkin taisi sitten johtua turvotuksesta kun tänään mitta näytti samaa kuin viime kuussa. Ei tässä tosin pariin kuukauteen voi kovin kummaisilla tuloksilla hurrata! Tässäpä mitat maaliskuussa (17 pv.) ja tänään, aika pientä on kutistuminen ollut! :-D

Rinnan alta 76 cm / 72 cm

Vyötärö 68cm / 65 cm

Lantio 91cm / 88 cm

Reisi (molemmat) 52cm / 52 cm (eli ei mitään muutosta)

Hauis 27/28cm / 27/28cm (ei muutosta)

Mutta ei se mitään. Tänään päivä on mennyt hyvin, äsken tulin Energyltä jossa hurahti 1h 40 minuuttia ja tein siellä koko kropan. Yleensähän teen joko alakropan tai yläkropan, mutta tänään ajattelin että on pakko saada nesteet kunnolla liikkeelle ja teen koko treenin putkeen. Nyt tärisyttää aika mukavasti kyllä! Aamupuuron voimalla meni treenit ja äsken söin kotiintullessa rahkapurkin ja mehukeittoa. Kohta otan vielä banaanin ja vähän myöhemmällä sitten jotain tukevampaa ruokaa. Samalla reissulla kävin teetättämässä lisää keikkajulisteita ja vein ne postiin. Kädet tärisi niin paljon etten meinannut saada kuoria kirjoitettua :0) Meinasin myös että ajelen tänään vielä vanhempien luokse yöksi, mutta äsken alkoi satamaan taas kuin saavista kaatamalla ja ukkostaakin, joten saa nähdä lähdenkö tänään enää ajelemaan vai en.

Mutta nyt on hyvä tsemppi päällä ja huomenna taas liikkumaan! Jos menen porukoille niin ajattelin käydä iskän pyörällä tekemässä pitkän pyörälenkin jos ei sada. Tuolla omalla antiikkisella Tunturilla on hankala sitkuttaa pitempiä lenkkejä :0) Ruokailut aion taas tästä päivästä laittaa kuntoon ja yrittää sinnitellä dieettiruuilla viikonloppuun saakka! Tällä viime aikaiselle menolla ja itsekurilla sekin olisi jo majorluokan saavutus.

Mut kyl se tästä, eikö?! Mukavaa viikon alkua! :0)