Onpas viikko hurahtanut taas hurjaa vauhtia jo puoleen. Viikkoon on kuulunut ylitöitä, urheilua, itkua Helmi-koiran takia sekä tänään palaveri uuden yhteistyökumppanin kanssa. Maanantaina ja tänään kävin salilla ja maanantaina käytiin lisäksi koirien kanssa muutaman kilometrin pakkaslenkillä. Eilen sain siis taas kokea huolta ja murhetta Helmin kanssa, kun hänen takajalkansa alkoivat oireilemaan toistamiseen viimeisen kuukauden sisään. Huomenna meillä on lääkäriaika iltapäivällä ja kilpirauhaskokeen lisäksi otetaan selästä ja jaloista röntgenkuvat. Taas kerran pelottaa tosi paljon.

Tässä pikku potilas maastotakissaan maanantaina lähdössä reippaana lenkille, ei näytä ihan kamalasti innostavan ajatus lenkille lähdöstä kylmään ilmaan :0)

IMG_7268-normal.jpg

Tänään kävin ennen salille menoa tapaamisessa Oriflamen Pohjois-Karjalan alueen aluejohtajan luona.

IMG_7337-normal.jpgIMG_7340-normal.jpgIMG_7344-normal.jpg

Tuloksena se, että Oriflamesta tuli blogin uusi yhteistyökumppani sekä sponsori! :0) Olen oikein iloinen. Oriflame on kuitenkin "aika" tunnettu ja kansainvälinen kauneuteen ja hyvinvointiin erikoistunut yritys, joten olen kyllä tästä yhteistyöstä todella otettu ja innoissani. Tänään sain mukaani testaukseen mm. ripsivärin, hiusseerumin, silmänympärysvoiteen sekä vasta markkinoille tulossa olevia välipalapatukoita (njam). Näistä käyttökokemuksia sitten myöhemmin. Ajan mittaan saadaan Oriflamen kanssa yhteistyössä järjestettyä teille myös kivoja arvontoja sun muuta mitä keksitäänkään :0)

IMG_7331-normal.jpgIMG_7327-normal.jpgIMG_7323-normal.jpgIMG_7319-normal.jpgIMG_7353-normal.jpgIMG_7347-normal.jpgIMG_7315-normal.jpgIMG_7309-normal.jpg

Voisin veikata että ensimmäinen patukka tuhoutuu tuossa iltapalan jälkeen.. No mutta onneksi olen saanut käytyä tällä viikolla salilla. Ja tuossa patukassa on vain 150 kaloria. Ja perjantaina taas salille, jos ei huomenna tule niin huonoja uutisia että voimat häviää taas jonnekin. Korva-akupunktionkin mahdollinen vaikutus nukkumiseen on nyt kadonnut ja kaksi edellistä yötä on mennyt horroksessa makoillen. Eilen menin yrittämään unta jo 21 aikaan (joo, meidän äitylikin valvoo kauemmin), nukahdin kyllä, mutta heräsin klo 21.37. Siitäpä sitten aamuun saakka pyörimistä ja kellon katselua.

Loppukevennyksenä vielä eilisaamun tunnelmia. Voitteko arvata mikä minua odotti töihin noustessa kylppärin oven edessä? Tässäpä vastaus:

995279_10152158799102402_931899940_n-nor

Rakas kalantuhoaja rapusenihan se siinä! :-D Ei varsinaisesti ollut kivoin herätys! Viikonloppuna sattui pieni äksidentti kun polkaisin akvaarion kansilasin päälle (kovin yllättävää). Tässäpä sitten tulos, jota en vain voi käsittää. Miten rapu voi kiivetä akvaarion lasiseiniä pitkin ylöspäin??!! Kävin vielä pimeässä joskus kuuden seutuja aamulla laittamassa auton lämpiämään, joten olisipa ollut kiva kun Raineri olisi tarttunut varpaaseen matkalla :-D No mutta, nyt kansilasi on korvattu jääkaapin hyllyllä siihen saakka kun saan uuden lasin hankittua.

Semmoista meillä, hauskaa viikonjatkoa ja pitäkää huomiselle kaikki peukut ja varpaat pystyssä!!!