Ihan kamala migreeni päällänsä! En tykkee. Heti kun saan hyvän buustin urheilla niin tulee joku vaiva, niin käy aivan joka kerta. Onkohan tämä jo jotain tsykosomaattista oireilua :-D Kroppa kertoo jo valmiiksi että ei huvita. No ei vaan olen kyllä vuoden alusta saakka (vitsi tuo "vuoden alusta" kuulostaa siltä että olisi mennyt pitkäkin aika tätä vuotta) käynyt kyllä ahkerasti koirien kanssa lenkillä ja tänään oli tarkoitus mennä salille. No, en mennyt kun töissä sattui päähän niin kovasti ja väsyttikin, kun viime yö meni taas valvoessa. Kotiin päästessä tuli kuitenkin niin huono omatunto siitä etten mennyt sinne salille, niin pakotin itseni juoksulenkille, joka oli aikamoinen virhe tämän pääkivun kannalta. Hölkyttelin 5km lenkin ja aikaa meni 43 minuuttia. Kolmen kilometrin kohdalla ylämäessä meinasin yrjötä, joten parin kuukauden rötväily on tuottanut tulosta. Nyt minulla on muuten puhelimessa kauan kaipaamani Sport Tracker! Hauska ohjelma jolla saa tarkat tiedot urheilusuorituksesta. Mutta joo pääkipua lenkki ei helpottanut ja sitten lähdettiinkin jo palaveeraamaan bändin poikien kanssa kevään suunnitelmista ja tulevaisuudensuunnitelmista yleensäkin muutamaksi tunniksi. Keikkamyynti aloitellaan taas lähiaikoina, jospa loppukeväälle saataisiin jotain kivoja reissuja aikaiseksi :0)

Dieetti on muuten pitänyt yllättävän hyvin! Tähän kohtaan voisi laittaa sellaisen hölmistyneen hymiön koska olen itsekin aika hämmentynyt että, lasketaanpas nyt, SEITSEMÄN päivän jälkeen olen vielä suht ruodussa. Itse asiassa tämä kuva (jostakin googlesta napattu) kuvastaa hyvin omaa fiilistäni tästä suuresta viikon kestäneestä suorituksesta:

c3d0981ae770f926eedf4eda7505b006-normal.

Muutama pikku lipsuminen on tapahtunut, mutta se johtui ihan siitä että kaapissa oli vielä jouluherkkuja jäljellä. Nälkäkiukku ja sipsipussin tai suklaarasian jämät ei ole hyvä yhdistelmä! :-D Katsotaanhan mikä päivä uskallan yrittää tunkea itseni taas niihin farkkuihin, jotka aiheuttivat tämän järkytyksen ja paluun vähän terveellisempään elämään. Tänään jopa tein töihin ihan eväät (ensimmäistä kertaa koko aikana) ja tein juomapulloon lounaspirtelön valmiiksi. Eli banaania, avokadoa, mansikoita, vadelmia, rahkaa, maitoa ja hieman vehnäleseitä. Tarpeeksi kun laittaa marjoja, maku on oikeasti hyvä ja tekee muuten hyvää vatsalle. Aamuisin syön kaurapuuroa raejuustolla kuten aina, välipalaksi rahkaa mehukeitolla ja päivälliseksi jotakin lihaa kasvisten kanssa. Iltapalaksi otan sitten jälkiuunileipää kinkulla, kasviksilla ja kananmunalla. Eli ei näillä vähäkalorisillakaan päivillä tarvitse nälkää sinällään nähdä, mutta varsinkin lenkkipäivinä tuntuu tuo 1400 kaloria liian vähältä. Tänään oli kyllä lenkin päälle otettava hieman sallittua suurempi määrä ruokaa, kun arvelin etten kestä muuten tolpillani iltaan saakka.

Nyt onkin aika nassuttaa nuo iltapalaleivät ja mennä kokeilemaan nukkumista. Hyv yöt!